Är du vår nya kollega kanske?

Är digitalisering och e-handel något som du brinner för? Vi är ett tajt gäng på Bizkit med olika bakgrunder som tillsammans tar oss an spännande utmaningar i form av digital omställning.

Alla som arbetar hos oss väljer själva varifrån de vill jobba, det är helt upp till dig!

Vi kan E-handel och digitala affärer

Tillsammans hjälper vi våra kunder med utformning av digitala strategier för hela organisationen, produktion av tekniska lösningar kring e-handelsplattformar och integrationer, kundresor, e-handelskonsultation och konceptualisering av marknadsföring.

Du kanske är vår nya kollega? Vi letar ständigt efter talanger som kan hjälpa våra kunder, nedan finner du några exempel på kompetens vi söker. Du är givetvis alltid välkommen kontakta oss för att utforska hur vi kan arbeta tillsammans även om det just du är duktig på inte nämns nedan.

Specialist på SEO och SEM
Vi söker någon som är en fena på att optimera webbplatser för sökmotorer och som kan hjälpa våra kunder med deras digitala marknadsföringstrategi.

Webbutvecklare .Net
Vi söker en ny talang som kan stärka upp vårt team i våra webbutvecklingsuppdrag. Vi letar specifikt efter någon som kan tackla både användarupplevelsen men även de tekniska utmaningarna bakom det du ser.

Inget av det ovan men tror ändå du är helt rätt spelare i vårt lag?
Kontakta oss gärna och berätta mer om dig själv, vi vill lära känna dig!