Hem » Aktuellt » E-handel med plattformen Sitedirect

E-handel med plattformen Sitedirect

Vi på Bizkit har över 10 års erfarenhet av Sitedirects e-handelssystem.

Sitedirect är en svensk e-handelsplattform utvecklad i Småland. Plattformen används av aktörer både inom B2C och B2B. Plattformen är väldigt flexibel och har ett väl utbyggt API för att koppla samman e-handel med kringliggande system. Sitedirects e-handelsplattform har vi på Bizkit arbetat med i cirka 10 år och kan på våra fem fingrar. Faktum är att några av oss även har arbetat på Sitedirect tidigare.

Sitedirect som bolag har under de senaste åren genomgått många, större förändringar. För inte så länge sedan förvärvade Kodmyran bolaget av den dåvarande ägaren Combined X. Med förvärvet så kommer Sitedirect-plattformen fasas ut som produkt vilket innebär att vi har genomfört flera migreringsprojekt till ett nytt CMS.

Migrera från Sitedirect

Flertalet kunder har valt att migrera till en ny plattform, vi har hjälpt till i ett flertal olika projekt med just detta. Byta e-handelsplattform kan ibland vara tidskrävande, särskilt om du inte ger projektet rätt förutsättningar. Vi har skrivit en enkel guide om hur du väljer rätt e-handelsplattform som vi rekommenderar att du läser. Vi har flyttat flertalet kunder från Sitedirect till andra plattformar. Vendre e-handelsplattform är en väldigt snarlik produkt och erbjuder de funktioner som Sitedirect har. Rent prismässigt är de här plattformarna väldigt jämförbara.