Hem » Aktuellt » Bizkit-familjen fortsätter att växa – välkommen Johannes!

Bizkit-familjen fortsätter att växa – välkommen Johannes!

Vi har ett tag sökt efter en ny stjärna inom utveckling. För ett tag sedan kom vi i kontakt med Johannes Nilsson som kort därefter blev känd som “Bizkit-Johannes”. Johannes anslöt redan förra året och kastade sig direkt in i flera av våra pågående kundprojekt. Det händer mycket på Bizkit och det är först nu vi har hittat en lucka för en ordentlig presentation. Bättre sent än aldrig, välkommen!

Hallå Johannes och välkommen (igen) – Hur känns det nu efter några månader på det nya jobbet?

Mer än nöjd! Känner att jag har hamnat rätt, ett företag som på ett proffsigt och flexibelt sätt fått mig att komma in i arbetet. Får hantera utmaningar och situationer som ger mig möjligheten att utvecklas i ett tempo som passar mig.

Berätta lite hur du kom i kontakt med programmering och varför du valt att jobba med webb och e-handel?

Jag har tidigare sysslat med musik och haft diverse jobb, kände att det var dags att testa något nytt. Sysslat med datorer under större delen av mitt liv och ville känna på hur det är att jobba med datorn som främsta redskap. Fick nys om att webbutveckling omfattar många olika områden där man kan hitta sin grej och körde på det!

Hur kom det sig att du hoppade ombord just på Bizkit?

Jag var ute efter ett mindre företag som hade mycket drivkraft, bra värderingar kring kundrelationer och även kring personal. Fick rekommendation och introducering till Bizkit och det intrycket jag fick första gången gav mig rätt känslor direkt.

Berätta lite om dig själv och vad du gör när du inte hänger med oss på kontoret?

Då jag precis har flyttat till Växjö så blir det skapande av musik i hemmastudio och inte i replokal. Får se om det blir ändring på det. Förutom att syssla med musik blir det ofta att umgås med min sambo. Försöker även ge mig på burpees och träning nu men det där är lättare sagt än gjort.

Du flyttade nyligen till Växjö från Malmö, är det sant att det är mer sol i Malmö eller är det bara något skåningarna säger?

Är det sant att det finns sol i Växjö? Hört något svagt rykte om det. Låter som en typisk fråga från en bartender. Skämt åsido, palmerna växer så det knakar här!