litium-ehandelsplattform

Hem » Aktuellt » Litium e-handelsplattform

Litium e-handelsplattform

Litium är den molnbaserade e-handelsplattformen som kombinerar alla väsentliga funktioner för en effektiv och skalbar e-handel.

Litium e-handelsplattform är en molnbaserad SaaS-lösning som ger dig som e-handlare stora möjligheter. Litium har skruvat upp utvecklingstakten de senaste åren och är en marknadsledande plattformsleverantör.

Läs gärna om hur du ska gå till väga för att välja rätt e-handelsplattform eller kontakta oss om du har frågor om Litium.

Bizkit är certifierad Litium Partner

Vi älskar smarta verktyg som gör det enkelt att skapa mätbara affärsvärden. Varje organisation är speciell och varje affärsstrategi kräver sin tekniska lösning. Det är den tekniska lösningen som skall anpassas till affären, inte tvärtom.

För Bizkit och våra kunder är det väldigt viktigt att vi kan erbjuda ett brett utbud av plattformar och digitala verktyg för att kunna möta varje kunds unika behov. Just därför har vi valt att lägga Litium e-handelsplattform i vår verktygslåda. Plattformen är väldigt omtyckt och ett mycket bra verktyg för att skapa tillväxt.

Det roligaste vi vet på Bizkit är när vi på olika sätt får ta del av en digital resa. Att få vara den som bistår med erfarenhet av e-handel och digital affärsutveckling och se människor som växer längs med vägen gör att vi känner oss väldigt stolta. Tillsammans har vi många års erfarenhet av att leda och arbeta med e-handel och digitala utvecklingsprojekt och vet själva vilka utmaningar en verksamhet möter.

Litium e-handel

Vad ingår i Litium e-handelsplattform?

CMS och PIM på samma ställe

Plattformen innehåller CMS och PIM vilket gör det enklare att hantera och styra både innehåll och produktinformation. Litium e-handel kan antingen drivas med det inbyggda CMS-verktyget eller helt headless. Det här ger dig som e-handlare enorma möjligheter att styra marknadsföring, försäljning och produkthantering på ett och samma ställe. ​​

Effektiv implementation med Litium Accelerator

En stor fördel med Litium e-handelsplattform är Litium Accelerator. Acceleratorn finns för både B2C och B2B och är en paketering med färdiga funktioner som ingår i plattformen. Acceleratorn bidrar till kostnadseffektiva implementations-projekt till skillnad från många andra konkurrerande plattformar.​

Litium bidrar till utveckling och tillväxt

Litium håller en hög utvecklingstakt och har ett brett ekosystem. Det ger dig som e-handlare stora möjligheter att låta din butik växa snabbt när det behövs. Om du vill läsa mer och blev nyfiken hittar du information på deras webbplats litium.se

Om Litium AB

Litium startade redan 1998 som ett CMS-system. Under 2008 lanserades e-handel som standardfunktionalitet i plattformen. 2012 började aktörer lansera skräddarsydda e-handelslösningar med plattformen.

2013 är året då Litium ändrade affärsstrategi och blev ett renodlat produktbolag som fokuserar helt på sin plattform. Konsultation och anpassad utveckling görs direkt av kunden eller via en affärspartner till Litium tillsammans med kunden. Litium var tidiga med att anpassa sina verktyg att bli cloudbaserade, redan 2014 flyttades allt upp i molnet. 2015 gjordes en riktad nyemission i bolaget för att förvärva kapital. Kapitalet har sedan använts för en enorm tillväxtresa som skett de senaste åren.

Litium är idag en av Sveriges ledande aktörer när det kommer till plattformar för digital handel och har många kunder, stora som små som använder plattformen.

Aktörer som använder Litium e-handel

På Litiums egna webbsida listar de över 100 kunder som använder ehandelsplattformen. Bland alla dem hittar du kunder med egna varumärken, multibrand stores och renodlade B2B-aktörer.

Kunder som använder Litium


Läs vidare