Bravteamwear

Hem » Aktuellt » Brav Teamwear – Kundunika shop-in-shops för bättre köpupplevelse

Brav Teamwear – Kundunika shop-in-shops för bättre köpupplevelse

Ett långsiktigt samarbete som grundar sig på vad ingen annan partner kunde lösa. Tillsammans automatiserade vi Brav Teamwears komplexa e-handelsflöden och eliminerade en massa administrativt arbete. Projektet resulterade i en mycket effektivare orderhantering och en mycket bättre kundupplevelse. 

Brav Teamwear – Norges största leverantör av teamkläder


Brav Teamwear är idag Norges största specialist inom utveckling, produktion och försäljning av teamkläder med hög teknisk kvalitet till företag, klubbar och lag. Varumärkena är Kalas, Swix och Bavac.

Brav Teamwear är även en totalleverantör av specialdesignade kläder för idrottsutövare på alla nivåer. Brav Teamwear erbjuder en unik digital upplevelse med marknadens kortaste ledtider på specialanpassade beställningar.

En komplex affärsmodell kräver en genomtänkt lösning


Brav Teamwear behövde tillgodose ett behov av tidsbestämd försäljning med profilerat material. Endast medlemmar i klubbar och anställda på företag skulle kunna få tillgång till produkterna, och den inloggade kunden skulle mötas av ett utvalt, kundunikt sortiment.

Det fanns ett önskemål om att lösningen skulle vara så automatiserad som möjligt, och integrerad mot ett affärssystem. Dessutom skulle lösningen vara skalbar till internationell handel.

Lösning och resultat av projektet


Efter att ha analyserat behoven i detalj kom vi fram till att vi skulle bygga en ”projektmodul” där all grunddata för varje shop fylls i, tillsammans med de produkter som ska finnas i shopen. Projektmodulen genererar därefter inloggning, skapar en digital PDF med de utvalda produkterna och sätter upp hela den kundspecifika visningen av profilkläder.

Till detta skapade vi en integration mot Bravs affärssystem och till deras produktionsenhet som finns i ett annat EU-land. Parallellt skapade vi även ett antal rapportverktyg för såväl avstämning av shoppar som realtidsuppföljning. 

Båda delarna av webbplatsen delar samma kassalösning, vilket gör det enkelt att genomföra köp med produkter från båda sortimenten i samma session. 

Lösningen har för närvarande aktiva shoppar på både den norska, svenska och internationella marknaden.


Läs vidare