Varnamosangklader

Hem » Aktuellt » Värnamo of Sweden – Bizkit stiger in som ny e-handelspartner

Värnamo of Sweden – Bizkit stiger in som ny e-handelspartner

Bizkit har arbetat fram en helt ny e-handelslösning för Varnamo of Sweden. Projektet har omfattat en komplett omvandling av både design som tekniska lösningar. Den nya e-handelslösningen bygger på plattformen Sitedirect som integreras mot affärssystemet Monitor.

Ett nära samarbete med fokus på en helhetslösning


Under 2019 påbörjades ett samarbete med Varnamo of Sweden i Värnamo. En helt ny webbplats lanserades med en ny design som bygger på en bättre användarupplevelse med syftet att öka varumärkeskännedomen och minska avståndet till konsumenterna.

Värnamo Sängkläder som är grundaren till Varnamo of Sweden är ett familjeföretag som har tillverkat bädd och prydnadstextillier sedan 1951. Tillverkning sker i den egna fabriken i Småland och produkterna finns idag brett hos återförsäljare såsom möbelaffärer och inredningsbutiker.

Det är med stor sannolikhet att du redan är bekant med deras produkter utan att du känner till det. Värnamo Sängkläder är numera den enda aktören som tillverkar denna typen av produkter i Sverige vilket gör dem väldigt unika.

All tillverkning sker i samklang med naturen, textilier som används innehar bland annat märkningarna Öko-tex, Trygg Textil och GOTS. Miljömärkningen är viktig, det visar på ett ansvar för miljön och din hälsa då inga farliga kemikalier använts vid tillverkningen.

Integration mellan Sitedirect och Monitor


För att på ett mer effektivt sätt hantera produktinformation och korta ner steget från ny produkt till säljbar produkt så har e-handelslösningen integrerats med affärssystemet Monitor. Produktinformationen synkroniseras till e-handelslösningen och uppdateringar publiceras automatiskt. Integrationen skickar alla ordrar från e-handeln till affärssystemet där de sedan levereras ut.

Bättre kundupplevelse med enklare flöde för Varnamo of Sweden


Efter lanseringen har flera tekniska förbättringar gjorts för att öka prestandan, förbättra kundupplevelsen och höja den tekniska stabiliteten.

Klarna Checkout v3 har implementerats för att möjliggöra ytterligare funktioner i samband med utcheckningen.


Läs vidare
 • Ny e-handelslösning till Intools.se

  Ny e-handelslösning till Intools.se

  Hybridlösningar för både företag och privatpersoner kan vara en utmaning, läs om hur vi lanserade intools.se som har kunder i båda segmenten.

 • E-handel med Woocommerce och WordPress

  E-handel med Woocommerce och WordPress

  Wordpress med tillägget Woocommerce ger dig en otroligt flexibel lösning. Vi har lång erfarenhet av att bygga högpresterande e-handelslösningar i plattformen.

 • Kundanpassat produktutbud i e-handeln till Hands on Science

  Kundanpassat produktutbud i e-handeln till Hands on Science

  Med ett växande produktsortiment och ökad målgrupp kände Hands-on Science ett behov av att förbättra kundupplevelsen genom att skapa mer riktat innehåll till sina kunder

 • Webb-app till Advisory Business Arena

  Webb-app till Advisory Business Arena

  Advisory Business Arena i Växjö valde Bizkit för att bygga en smart lösning som hanterar bokningar av sitt service- och tjänsteutbud för sina hyresgäster och medlemmar i affärsnätverket