Bizkit ny Litium-partner

Hem » Aktuellt » Bizkit blir ny partner till Litium

Bizkit blir ny partner till Litium

Bizkit blir ny partner till Litium och därmed breddar sitt erbjudande inom digital handel med fler smarta verktyg.

Känner du till e-handelsplattformen Litium? Litiums molnbaserade e-handelsplattform är tveklöst en av Sveriges ledande plattformar när det kommer till e-handel, både B2B och B2C. Litium går att användas både med alla integrerade verktyg för PIM, CMS och e-handel men också som en headless-lösning. Som e-handlare väljer du fritt vilka delar av plattformen du vill utnyttja.

Litium går lätt att integrera med externa system såsom ett affärssystem. Flexibiliteten och skalbarheten gör Litium till en plattform du kan växa med.

Vi på Bizkit är stolta över att få vara partner till en så välrenommerad plattform. Tillsammans med vår erfarenhet av digitalisering och affärsutveckling kan vi presentera lösningar med högt affärsvärde på kort tid.

Är du nyfiken på Litium och om det är rätt plattform för er verksamhet? Vi gör gärna en workshop tillsammans med er för att matcha plattformen mot era unika krav och önskemål. 


Läs vidare
 • Ny e-handelslösning till Intools.se

  Ny e-handelslösning till Intools.se

  Hybridlösningar för både företag och privatpersoner kan vara en utmaning, läs om hur vi lanserade intools.se som har kunder i båda segmenten.

 • E-handel med Woocommerce och WordPress

  E-handel med Woocommerce och WordPress

  Wordpress med tillägget Woocommerce ger dig en otroligt flexibel lösning. Vi har lång erfarenhet av att bygga högpresterande e-handelslösningar i plattformen.

 • Kundanpassat produktutbud i e-handeln till Hands on Science

  Kundanpassat produktutbud i e-handeln till Hands on Science

  Med ett växande produktsortiment och ökad målgrupp kände Hands-on Science ett behov av att förbättra kundupplevelsen genom att skapa mer riktat innehåll till sina kunder

 • Webb-app till Advisory Business Arena

  Webb-app till Advisory Business Arena

  Advisory Business Arena i Växjö valde Bizkit för att bygga en smart lösning som hanterar bokningar av sitt service- och tjänsteutbud för sina hyresgäster och medlemmar i affärsnätverket