Sandra Johansson, webbutvecklare på Bizkit

Hem » Aktuellt » Lär känna oss på Bizkit – Sandra Johansson

Lär känna oss på Bizkit – Sandra Johansson

Under ett par veckor framöver kommer ni få lära känna oss som jobbar på Bizkit lite bättre. Här presenterar vi våra medarbetare med några rader för att du ska kunna läsa mer om vilka vi är och vem du kan höra av dig till när du behöver experthjälp inom något område. Här har du oss, gänget på Bizkit!

Låt oss presentera Sandra – webbutvecklare och pixelperfektionist

Sandra Johansson, webbutvecklare på Bizkit

Denna veckan presenterar vi Sandra som jobbar som webbutvecklare hos oss. Sandra har varit en del av Bizkit-familjen sedan 2018. Sandra började faktiskt bara en månad efter att Calle steppade in. Båda jobbade tillsammans på SiteDirect och slutade samtidigt och det var därifrån Calle drog med Sandra in på Bizkit. Något som skulle visa sig var ett grymt bra drag.

Sandra har en gedigen erfarenhet av webbutvecklng och hjälper våra kunder att skapa och visualisera en faktisk produkt av deras idéer.

Sandras hjärta klappar för design och framför allt det visuella när det kommer till hemsidor. Det var ganska många år sedan nu som hon pluggade webbutveckling på Mittuniversitet i Sundsvall. Dock var det ännu tidigare, redan på gymnasiet då hon gick IT-Media, (där hon föresten pluggade foto), som intresset väcktes och hon upptäckte hur roligt det var att skapa hemsidor från scratch.

Även Sandra har ett liv utanför jobbet och när hon inte sitter på kontoret så är det mycket fix med det nybyggda huset på Telestadshöjden här i Växjö. Be gärna Sandra berätta om historien om jorden till trädgården om du vill ha dig ett gott skratt. När Sandra inte jobbar eller skottar jord är hon gärna på gymmet eller är i stallet hos hästarna. Ett annat stort intresse Sandra har är att resa, och att vandra.

Sandras jord och nybygge
Sandras jordhög och nybyggda huset.

Hej Sandra! Hur trivs du på Bizkit?

Jomen jag trivs väldigt bra på Bizkit. Jag har varit här i 5 år nu och det är en väldigt utvecklande arbetsplats. Man lär sig mycket hela tiden. Eftersom vi är ett litet gäng så blir det mycket varierande arbetsuppgifter. Vi är väldigt tighta och har alltid kul på jobbet!

Spännande! Berätta lite mer om din roll?

Som sagt så gör jag väldigt olika saker varje dag. Det vi främst jobbar med är e-handel, både med nya projekt vi tar från uppstart till lansering och vi jobbar även med vidareutvecklar av befintliga sajter och shoppar. Nya grejer kommer in hela tiden. Något jag fått lära mig här på Bizkit är att mitt jobb verkligen inte bara består av HTML och CSS utan jag har fått lära mig mycket backend och ren kodning på en mer avancerad nivå. Något jag aldrig trodde jag skulle tycka var kul men som jag har upptäckt är jätteroligt. Det är utmanade och så himla coolt att se vad man kan bygga från noll och ingenting.

”Jag älskar att resa till nya platser och upptäcka världen.”

Webbutvecklare Sandra Johansson i Gibraltar
På resa i Gibraltar 2023.

Och så tar vi ett par snabba; Sandra, skidsemester eller solsemester?

Solsemester utan tvekan. jag hatar att frysa och det är hemskt med kyla. jag har heller aldrig stått på ett par skidor. Bästa solsemester går till Bali.

Vad skulle du ta med dig till en öde ö?

Jaha hur länge ska man stanna? Vad finns på ön? Vad behöver man? Nej men jag skulle ta med mig sällskap för jag skulle inte vilja vara ensam. (Sällskapet är då såklart sambon, reds. anm.)

Har du någon favoritårstid?

Ja men det är sommaren. Då är det förhoppningsvis varmt, man behöver inte frysa och det är härligt att kunna vara ute så mycket som möjligt. Jag gillar att vara ute med båten, vara ute och rida, då kan man träna utomhus och resa runt och upptäcka nya platser.

Semesterbilder från Sandras resor

Vill du ha kontakt med Sandra för att prata webbutveckling eller specifika projekt? Välkommen att höra av dig på mejl till sandra@bizkit.nu.


Läs vidare