Sandra Johansson utvecklare på Bizkit

Hem » Aktuellt » Gör en digital inventering inför nya året

Gör en digital inventering inför nya året

Boosta din marknadsföring med en digital inventering och förbered din verksamhet inför det nya året. För några dagar sedan skrev vi om 5 tips för framgångsrik tillväxt under 2024. En mer övergripande guide kring affärsutveckling. Vi fortsätter nu på samma spår med 5 tips för din marknadsföring inför 2024.

En genomgång av din marknadsföringsstrategi kan göra stor skillnad för din synlighet online. Här är 5 enkla steg för din marknadsföring och för att sätta en stark grund för framgång:

1. Hemsidekollen: För en användarvänlig upplevelse

Besök din webbplats genom Hemsidekollen för att inte bara identifiera eventuella tekniska problem utan även för att se till att din webbplats erbjuder en attraktiv och användarvänlig upplevelse. Se över navigationen, laddningstider och responsivitet för att säkerställa att besökarna får en smidig och positiv interaktion.

2. Google My Business (GMB): För lokal synlighet

Aktivera din närvaro på Google My Business och optimera din företagsprofil. Fyll den med relevanta och aktuella uppgifter, inklusive öppettider, kontaktinformation och bilder. Detta förbättrar inte bara din synlighet lokalt utan skapar också förtroende hos potentiella kunder.

Sociala medier med Bizkit

3. Sociala medier: Närvaro och engagemang

Gör en genomgång av dina sociala mediekonton. Uppdatera dina profiler med aktuella bilder och information. Planera regelbundna inlägg för att hålla din målgrupp engagerad och bygga en stark online-community. Interaktionen på sociala medier är viktigt för att skapa varaktiga relationer med dina följare.

4. Innehållsmarknadsföring: Bygg relationer genom värdefullt innehåll

Skapa inte bara innehåll, utan fokusera på att skapa värde för din målgrupp. Oavsett om det är genom informativa blogginlägg, engagerande videor eller annat relevant material, sträva efter att bli en resurs och expert inom din bransch. Detta bygger förtroende och lojalitet bland dina kunder.

SEO med Bizkit

5. SEO och länkbygge: Optimering för sökmotorer och starka backlinks

Djupdyk i sökmotoroptimering (SEO) för att öka din synlighet på Google och andra sökmotorer. Utforska nyckelord, meta-taggar och andra SEO-aspekter för att ranka högre i sökresultaten. Samtidigt, sök efter möjligheter att bygga relevanta och starka länkar från andra webbplatser till din egen för att förbättra din sökmotorranking.

Calle Conradsson, affärsutvecklare på Bizkit

Vill du ha hjälp?

Om du känner att marknadsföring och SEO är överväldigande, finns vi på Bizkit här för att erbjuda vägledning och hjälp. Vi tror på att göra marknadsföring till en tillgänglig och framgångsrik process för varje företag.

Kontakta Calle på carl@bizkit.nu eller ring honom på +46 10 551 02 31 för att höra mer. Du kan också kontakta oss genom formuläret här.

Vi ser fram emot att vara en del av din digitala resa!


Läs vidare