Guldströms föregångare

Hem » Aktuellt » E-handelns nya guldålder – Guldström & Co väljer Vendre som partner

E-handelns nya guldålder – Guldström & Co väljer Vendre som partner

I en värld av skattjakter och äventyr har Guldström & Co i årtionden varit en pålitlig frontfigur inom utrustning för metallprospektering, guldvaskning och äventyr. Denna resa inleddes på 1960-talet, när grundaren Lars, driven av nyfikenheten att utforska skeppsvrak, lade grunden för en företagsverksamhet som skulle blomstra. Genom åren har företaget växt till att inte bara vara marknadsledande, utan också att omfamna den digitala tidsåldern med öppna armar. Nu, med ögonen på horisonten och ambitionen att fortsätta att inspirera äventyrare och entusiaster, har Guldström & Co valt att ta sitt nästa stora steg genom e-handelslösningen Vendre.

Uppgradering i digitala vatten

Bakom denna strategiska förändring står ett långvarigt samarbete mellan Guldström & Co och Bizkit. Beslutet att omfamna en ny e-handelslösning var ingen lätt uppgift, men med noggranna överväganden och insikter i deras specifika behov blev valet självklart. Bizkit har alltid kunnat vara en pålitlig rådgivare när det gäller att rekommendera e-handelsplattformar som är skräddarsydda för varje kunds unika krav. 

För Guldström & Co var valet enkelt: Vendre, med sin beprövade track record av att erbjuda en komplett Software as a Service (SAAS)-lösning erbjöd en perfekt anpassad lösning för deras mål. Med Vendre kunde de erbjuda en mer användarvänlig och effektiv plattform för både sina kunder och sig själva, där de kunde växa och arbeta med ett bolag som har örat mot rälsen när det kommer till vad användarna vill ha. Dessutom är det viktigt att plattformen har hög utvecklingstakt. Genom att hantera produkter och tillbehör på ett mer intuitivt sätt kan Guldström ge sina kunder en förbättrad upplevelse samtidigt som de ökar sin egen effektivitet i försäljningsprocessen. 

Vendre som katalysator för tillväxt

Genom att samarbeta med Vendre och oss på Bizkit har Guldström & Co funnit en perfekt match där de kunnat forma sin digitala närvaro och skapa en plattform som inte bara är en e-handelsbutik utan också en samlingsplats för äventyrare. Förutom tekniskt stöd finns också i Bizkit och Vendre en gemenskap där partners, affärssystem och konsulter hjälper till att driva affärsframgångar för kunden. 

Att vara pionjärer inom ett sådant nischat område som metallprospektering, magnetfiske och guldvaskning innebär att ständigt vara redo för förändring och anpassning. Vendre möjliggör just detta genom sin flexibilitet och mångsidighet. SaaS-lösningar som Vendre erbjuder har en ”time to market” som är turbo-snabb till ett lågt pris. I Guldströms fall har det inneburit att det mesta av funktionaliteten redan finns på plats och att Bizkit sedan kunnat kundanpassa det efter Guldströms verksamhet och önskemål. Med en ökande efterfrågan på onlineköp och ett förändrat kundbeteendelandskap, är Vendre den perfekta partnern att växa tillsammans med.

Soligt landskap

En spännande framtid fylld med äventyr

Guldström & Co’s övergång till Vendre markerar en ny era av metallsökning och skattjakt. Genom att kombinera historisk kompetens med modern teknik och partnerskap har Guldström & Co skapat en väg för sig själva att fortsätta att vara föregångare inom sin bransch. 

Med Vendre som kraftfull motor för deras digitala expansion och sökmotoroptimering som strategisk grund är framtiden fylld med spännande möjligheter för Guldström & Co’s fortsatta resa.

Läs även om hur Guldström & Co ökat sin försäljning med sökmotoroptimering.Läs vidare