Carl Conradsson, SEO-expert på Bizkit

Hem » Aktuellt » Lär känna oss på Bizkit – Carl Conradsson

Lär känna oss på Bizkit – Carl Conradsson

Under ett par veckor framöver kommer ni få lära känna oss som jobbar på Bizkit lite bättre. Här presenterar vi våra medarbetare med några rader för att du ska kunna läsa mer om vilka vi är och vem du kan höra av dig till när du behöver experthjälp inom något område. Här har du oss, gänget på Bizkit!

Låt oss presentera Calle – affärsutvecklare med passion för e-handel

Först ut har vi Calle. Calle är en av våra delägare och affärsutvecklare på Bizkit. Han har varit med oss nästan sedan starten och har en gedigen erfarenhet av marknadsföring, SEO och konverteringsoptimering. Han hjälper våra kunder att utforma digitala strategier som passar deras verksamheter och mål.

Han är en person som trivs med varierande och utmanande projekt och har alltid huvudet fullt av nya idéer. Hjärtat klappar extra för e-handel i allmänhet och sökmotoroptimering och att driva trafik för framgång och konvertering i synnerhet.

Calle har också ett liv utanför jobbet. Han tycker om att spendera tid med sin familj och sina vänner, gärna runt en lägereld ute i naturen.

När Calle inte jobbar eller sportar är han antingen på gymmet eller om han har mer tid, ute med cykeln. Gärna då vid ett berg. Med sig har han sin Nikon Z6 och får då inte bara minnen, utan också fantastiska bilder, med sig hem, han är en grym hobbyfotograf!

Calle säger aldrig nej till ett samtal om det handlar om e-handel, SEO, SEM eller marknadsföring. Är du också intresserad av detta och vill ha någon att bolla med? Vill du ha hjälp eller bara vill veta mer så är Carl the man to go to! Du kan kontakta honom på carl@bizkit.nu eller ringa honom på +46 10 551 02 31.

Hej Calle! Vilken är den största framgången du varit med om?

Hej! Det är en svår fråga, men jag skulle nog säga att den största framgången jag varit med om är att utveckla och driva Bizkit tillsammans med mina fantastiska kollegor. Det har varit en spännande och lärorik resa som har gett mig många möjligheter, erfarenheter och kontakter. Jag är stolt över vad vi har åstadkommit och vad vi kan erbjuda våra kunder.

Vad är det bästa med att jobba på Bizkit?

Det bästa med att jobba på Bizkit är att jag får jobba med något jag brinner för och som utvecklar mig både professionellt och personligt. Jag får också jobba med ett härligt gäng som har samma vision, passion och driv som jag. Vi har en bra arbetsmiljö, en hög kvalitet på våra leveranser och en grym stämning på kontoret. Vi har också en stor variation på våra uppdrag, vilket gör att jag får lära mig nya saker hela tiden.

Foto av Jonas Ljungdahl av Carl Conradsson på en cykel
Foto: Fotograf Jonas Ljungdahl

Över till ett par snabba frågor; Calle, beskriv dig med 3 ord?

Jag skulle beskriva mig med orden nyfiken, engagerad och glad.

Om du skulle flytta till valfri plats, vart skulle det vara?

Om jag skulle flytta till valfri plats, skulle det vara till Nya Zeeland. Jag har alltid velat åka dit och för naturen, djuren och de häftiga filmplatserna, för att inte tala om vilken magisk cykling som erbjuds där. Jag tror också att det skulle vara ett bra ställe att leva på, med kulturen, ett bra klimat och många möjligheter.

Siffror eller bokstäver?

Siffror eller bokstäver? Det är en svår fråga, men jag tror att jag måste säga siffror. Jag gillar att jobba med siffror, eftersom de är tydliga, logiska och exakta. De kan också användas för att mäta, analysera och förbättra saker. Siffror är också viktiga för mitt jobb, eftersom de visar hur bra vi presterar och vad vi kan göra bättre.

Men om jag vill få utlopp för min kreativitet så väljer jag nog bokstäver, att villkorslöst få jobba kreativt är ett av de bästa sakerna jag vet.

Calle Conradsson, sökmotorspecialist på Bizkit ute på äventyr

Läs vidare